обратный звонок

Animal Nitro від компанії Universal Nutrition

Animal Nitro - це спортивна харчова добавка унікальний за своїм складом комплекс найцінніших і необхідних для спортсмена амінокислот. Компоненти Animal Nitro збалансовані максимальною ретельністю і спрямовані на підвищення ефективності тренувального процесу.

Добавка містить як замінні, так і незамінні амінокислоти, які працюють за принципом синергії, доповнюючи один одного і значно посилюючи вплив препарату на організм. Амінокислоти даного комплексу представлені в найбільш легко засвоюваній формі і потрапляють в кровоносну систему атлета, минаючи печінку, що забезпечує наступ позитивного ефекту вже в перші хвилини після прийому добавки. Використання препарату дозволяє підняти якість тренувань на якісно інший рівень.

Як працює Animal Nitro від Universal Nutrition

• Сприяє збільшенню синтезу білкових з'єднань

• Значно підсилює анаболізм

• Знижує рівень катаболічних процесів організму

• Скорочує час, необхідний для росту м'язових тканин

• Покращує поглинання поживних речовин

• Відновлює пошкоджені тканини

• Зміцнює імунну систему

• Нормалізує роботу внутрішніх органів

• Сприяє посиленню вироблення гормону росту

Для кого призначений Animal Nitro від Universal Nutrition

Дана добавка призначена для людей, які регулярно піддають своє тіло регулярних фізичних навантажень і в цілому ведуть активний спосіб життя, і бажають отримувати більшу користь від тренувального процесу. Вживання препарату гарантує збільшення загальних показників сили і витривалості, позбавляє від непотрібного відчуття втоми і перетруженние м'язів, і сприяє швидкому досягненню поставлених спортивних цілей. Препарат підходить як для чоловіків, так і для жінок.

До складу однієї порції (1 пакетик) Animal Nitro від Universal Nutrition входить

Human Muscle Protein Complex - 2500 мг

Лейцин - 1750 мг

Ізолейцин - 845 мг

Валін - 910 мг

Вітамін В6 - 250 мкг

Ніацин - 5 мг

Спосіб застосування

Фахівці зі спортивного харчування рекомендують вживати дану добавку 2 рази в день, зберігаючи дозування однієї порції в один пакетик в дні тренувань. При цьому першу порцію необхідно приймати після пробудження, а другу після тренування. У дні відпочинку рекомендується вживати одну порцію добавки після обіду. Запивати кожну порцію необхідно великою кількістю води. Така схема вживання дозволяє домогтися максимального ефекту від впливу препарату.

слід пам'ятати

Animal Nitro від Universal Nutrition не є лікарським засобом.

Добавка не рекомендується до прийому вагітним і вигодовують груддю, а також молодим людям, молодше вісімнадцяти років.

Перед початком курсу вживання препарату рекомендується проконсультуватися з фахівцем зі спортивного харчування, а також пройти обстеження на предмет наявності у вас будь-якої індивідуальної непереносимості окремих компонентів комплексу.

Упаковка: 44 пакетика (44 порцій по 1 пакетику)

Обратный звонок

Закажите обратный звонок и мы сами позвоним Вам!